Altijd een oplossing

Voor elke behoefte aan stalen tanks heeft CTC Tankbouw een oplossing in huis.

Standaardmogelijkheden

Mogelijk bieden we een gepast voorstel met één van onze standaardproducten volgens een brede waaier aan afmetingen, aansluitingsmogelijkheden en aangepaste coatings.

Uniek en exclusief tankconcept

Indien onze standaardmogelijkheden niet volstaan, dan werken onze engineers een uniek en exclusief tankconcept uit. Dit omvat de nodige sterkteberekeningen, aangepaste materiaalkeuzes, afmetingen en vorm op maat, de juiste binnen- en buitencoating,…

Onze productiemogelijkheden

Elke tank wordt volledig in 3D uitgetekend. Wij maken tanks en silo’s tot 6 meter diameter en 30 meter hoog, met een maximaal stukgewicht van 60 ton.

Turnkey-projecten

Onze dienstverlening stopt niet bij het leveren van de tank. Ook voor de hijswerken ter plaatse, de installatie en de koppelingen kan je op ons rekenen. Indien gewenst maken wij bijpassende stalen trappen, bordessen en leuningen.

Kwaliteit op de eerste plaats

Al het staal is van gecertificeerde Europese oorsprong. Daarnaast werken wij volgens een strikt intern kwaliteits- en controlesysteem. Verder laten wij voor specifieke projecten externe kwaliteitscontroles uitvoeren door onafhankelijke gecertificeerde controleagentschappen. Dit gebeurt voor het aanbrengen van de binnen-buitencoating.

De laswerken worden onderworpen aan niet destructief onderzoek ter verificatie van de kwaliteitseisen.

Eigen vakmanschap

Zowel het lassen, de montage, de straalwerken als het aanbrengen van de coatings gebeuren in onze eigen atelier. Wij beschikken over gecertificeerde medewerkers. Met het oog op een snelle projectrealisatie en een hoogwaardige kwaliteit, verlopen het lassen en stralen vrijwel volledig volautomatisch.

Wij werken met een dag- en nachtploegensysteem, inclusief op zaterdag, zodat we een korte doorlooptijd kunnen garanderen. Afgesproken deadlines worden steeds gerespecteerd.

Wereldwijd actief

Je vindt onze tanks wereldwijd terug, vooral in Europa, maar ook van Afrika over Amerika. Onze turnkey-projecten - waarbij we ook de plaatsing en aankoppeling - op ons nemen, beperken zich tot Europa.

Interesse om een project met ons te starten?

Ja!