Offerte nodig? Ondergronds en bovengronds

Brandstoftanks voor tankstations of raffinaderijen

Brandstoftanks

Standaardoplossing of engineering op maat?

Al onze ondergrondse en bovengrondse (verticaal en horizontaal) brandstoftanks vervaardigen we met eigen gecertificeerde lassers volgens een strikt intern kwaliteitssysteem. Wanneer ons gamma aan standaardtanks niet voldoet aan de technische behoeftes, dan werken onze engineers een maatoplossing uit.

Honderden combinaties mogelijk

Onze standaardoplossingen omvatten ronde opslagtanks in tal van vaste afmetingen. Dankzij de modulaire opbouw van onze standaardproducten voor aansluitingen en andere opties bestaan er honderden combinatiemogelijkheden.

Afmetingen en gewicht

Wij maken tanks met een maximale diameter van 6 meter en een stukgewicht tot 60 ton. Elke brandstoftank wordt vervaardigd uit gecertificeerd materiaal van uitsluitend Europese oorsprong voor een maximale kwaliteitsgarantie.

Je oude brandstoftank afgekeurd?

Dankzij ons geautomatiseerd productieproces, het werkregime met dag- en nachtploegen én de uitgebreide stock aan materialen leveren wij binnen de week een nieuwe ondergrondse brandstoftank die perfect aan je verwachtingen voldoet.

De juiste coating voor elke brandstoftank

We werken elke brandstoftank af met een aangepaste binnen- en buitencoating, afhankelijk van het product en de milieunormen. Samen met onze coatingleveranciers garanderen wij de juiste keuzes voor de aangewezen coatings.

De tweecomponenten buitencoating die we onder hoge druk en hoge temperatuur aanbrengen, voeren we uit in epoxy of polyurethaan.

Gewoon levering of ook plaatsing?

Als opdrachtgever bepaal jij hoe ver onze service gaat. Stopt onze dienstverlening bij het afleveren van de brandstoftank on site of verwacht je dat wij de tank hijsen, plaatsen, monteren en aansluiten?

Binnen Europa kan je op ons rekenen voor volledige turnkey-producten. Dit omvat – indien nodig – opmetingen ter plaatse, de opmaak van een opmetingsplan, funderingsberekeningen,…. Buiten Europa beperken we onze service tot het leveren van de kant-en-klare brandstoftanks.

Realisaties brandstoftanks
Brandstoftanks Shell Truckstop te Gent Bekijk details
+

Brandstoftanks Vijf ondergrondse tanks voor de grootste truckstop van België Bekijk details
+

Brandstoftanks 8 Horizontale tanks geleverd bij Landewyck Tobacco Bekijk details
+

Brandstoftanks 2x 200.000L Brandstoftank voor Comfort Energy Bekijk details
+

Brandstoftanks Shell Truckstop te Maasmechelen Bekijk details
+

Brandstoftanks Nieuw tankstation G&V Energy Group Bekijk details
+

Brandstoftanks Colruyt Group DATS24 Hechtel Bekijk details
+

Brandstoftanks Shell Boortmeerbeek Bekijk details
+

Brandstoftanks Nieuw bunkerstation voor VLOOT dab Bekijk details
+

Brandstoftanks Gulf Orly Luxemburg Bekijk details
+

+ Bekijk al onze projecten

Interesse om een project met ons te starten?

Ja!