Silo's en tanks voor allerhande toepassingen

CTC Tankbouw bestaat 19 jaar en onderscheidt zich met kwaliteit op maat.

De tanks die wij bouwen

Brandstoftanks

Brandstoftanks

Standaardoplossing of engineering op maat? Al onze brandstoftanks vervaardigen we volgens een strikt intern kwaliteitssysteem.

Meer info

Filtertanks

Filtervat

Aangepaste filtertanks voor elk waterzuiveringsproces, met filterprocessen als zandfilter, actieve koolfilters, ontijzeringsfilters, ... .

Meer info

Drukvaten

Drukvat

Drukvaten, reactorvaten en autoclaven voor de opslag van warm water, koelmiddelen, stikstof, propaan of LPG, CNG of LNG, ... .

Meer info

Silo's

Silos

Stalen silo’s zijn altijd 100% maatwerk in functie van de afmetingen, de materiaalkeuzes, de beluchtingspads, stoffilters, overdrukkleppen, de vereiste windlastberekeningen, ... .

Meer info

Opslag- en procestanks

Opslag

Standaardoplossing of maatwerk? Alles wordt afgestemd op de gewenste vorm, afmetingen, aansluitingen, drukweerstand, temperatuur, ... .

Meer info
Project in de kijker

Nieuw drukvat met inwendige drinkwater geschikte coating voor Evides

Project in de kijker Hamer

VLOOT zet bemande en bedrijfsklare vaartuigen in voor de kustwachtpartners, het maritiem onderwijs, het zeewetenschappelijk onderzoek en veerdiensten. Hiervoor beschikt VLOOT over meer dan 40 vaartuigen…

Project in de kijker Hamer

In opdracht van Hamer België heeft CTC Tankbouw 6 nieuwe dubbelwandige bovengrondse opslagtanks van 100.000liter geleverd en geplaatst volgens de Luxemburgse wetgeving.Samen met Hamer hebben we in 1 dag…

Project in de kijker Kampen

De hoofdactiviteit van Biodiesel Kampen is het produceren van biodiesel uit afvalstromen. Biodiesel Kampen B.V. maakt voor haar productie voornamelijk gebruik van de door UCO Kampen B.V. ingezamelde en verwerkte frituurolie- en vetten.

Project in de kijker Reym Rotterdam

Voor de nieuwe locatie van Reym aan de Theemsweg te Rotterdam heeft CTC Tankbouw 15 nieuwe opslagtanks mogen leveren voor de opslag en verwerking van diverse afvalstromen.

Project in de kijker Waternet

In opdracht van Eliquo Water & Energy BV heeft CTC Tankbouw bvba de apparaten mogen leveren voor de grootste fosfaat terugwin fabriek in Nederland. Deze werd gebouwd op het terrein van Waternet in Amsterdam.

Wie zijn wij?

U kunt aan CTC Tankbouw uw hele project uitbesteden. Vanaf de eerste plannen, studies en 3D-ontwerpen tot de engineering en alles er omheen zoals transport, plaatsing en installatie. De ligging van CTC Tankbouw, aan het kanaal in Dilsen-Stokkem op industrieterrein Rotem, geeft onmiddellijke toegang tot scheepvaart.

Alles over ons

Wij werken samen met o.a.

“De contacten tussen CTC Tankbouw en ons verlopen in een oplossingsgerichte gemoedelijke sfeer die gegroeid is uit de jarenlange contacten. Wij kijken zeer positief naar de verdere toekomstige samenwerking." Waternet Amsterdam