Offerte nodig? Drukvaten, autoclaven, gastanks, reactorvaten

Drukvaten voor alle mogelijke sectoren en toepassingen

Drukvat

Drukvaten voor opslag van vloeistoffen en gassen.

Drukvaten, reactorvaten en autoclaven kennen eindeloze toepassingen. Wanneer een vloeistof of gas onder een andere luchtdruk (overdruk of vacuüm) moet word opslagen dan de atmosfeer, dan is een drukvat noodzakelijk. Wij maken drukvaten voor de opslag van:

  • Warm water (buffertanks voor de opslag van grote volumes warm water)
  • Koelmiddelen
  • Stikstof
  • Propaan of LPG
  • Waterstofperoxide
  • Stoom
  • Perslucht

Een drukvat is niet alleen bruikbaar voor opslag, maar kan ook gekoppeld worden aan een productieproces. Onze engineers voeren nauwkeurig alle eventuele warmteoverdrachtberekeningen uit en wij kunnen u bijstaan in het ontwerpen en implementeren van roer en meng processen, ook in ATEX omgeving.

Materiaalkeuze en vakmanschap

Vakmanschap en ervaring spelen bij de productie van drukvaten een grote rol. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde lassers en zo veel mogelijk geautomatiseerde lasprocessen.

Ons intern systeem voor kwaliteitscontrole garandeert een nauwkeurige opvolging van elke stap in de constructie. Vooraleer de coating wordt aangebracht staat een erkend keuringsmechanisme in voor een onafhankelijke inspectie van het drukvat.

Drukvaten, reactorvaten, gastanks en autoclaven worden – afhankelijk van de technische vereisten - vervaardigd uit aangepast koolstofstaal (P265 GH tot P355NL1). Bij een uitvoering in inox werken we met roestvast staal 304 to 316 of duplex. Al het staal is van gecontroleerde Europese oorsprong.

Ook plaatsing en montage?

Opdrachtgevers bepalen hoe ver onze service gaat. Staan wij alleen in voor de engineering, productie en levering of nemen wij ook de plaatsing, montage en aansluiting op ons? Alles is mogelijk.

Realisaties drukvaten
Brandstoftanks 140.000L buffertank geleverd in Weinstadt Duitsland Bekijk details
+

Brandstoftanks 150.000L warmtebuffer voor Duitsland Bekijk details
+

Brandstoftanks Twee verticale RVS tanks voor Frames Renewable Energy Solutions BV Bekijk details
+

Brandstoftanks 300.000L Buffertank Bekijk details
+

Brandstoftanks Nieuw drukvat voor drinkwater Bekijk details
+

Nieuw drukvat met inwendige drinkwater geschikte coating voor Evides

+ Bekijk al onze projecten

Interesse om een project met ons te starten?

Ja!