Terug naar overzicht 7-10-2019

CTC Tankbouw Familiedag 2019

Afgelopen zondag vierden we bij CTC Tankbouw onze familiedag. Alle mama’s, papa’s, oma’s en opa’s, maar ook de broers, zussen en andere familieleden waren van harte welkom op CTC Tankbouw. Met meer dan 90 personen waren we.

Na een korte rondleiding door onze bedrijfshallen, kon iedereen zijn dorst laven met een heerlijk biertje, een gin-tonic, wijn of ander fris. En omdat drinken niet kan zonder eten, had CTC Tankbouw ook een heerlijk buffet voorzien.

Voor de kleinsten onder ons was er animatie voorzien. Een springkasteel, potten gooien, een zenuwspel, kinderworkshops, grime en glitter tattoos. En om de beleving helemaal compleet te maken voor de kleinsten, was er een heus hijsparcours uitgestippeld. Een echte opslagtank moest met de enorme 10 ton bruggen van punt A naar B getransporteerd worden, langs allerlei obstakels.

Het werd een topdag samen met familie en collega’s. Zeker voor herhaling vatbaar.

Met dank aan Liesbeth voor de organisatie, Jacky Jaeken voor het lekkere eten en drinken, M&N Entertainments voor het springkasteel, K-Events voor de kinderanimatie en Rudy’s Party Service.

Interesse om een project met ons te starten?

Ja!