Offerte nodig? Stalen silo’s

Stalen silo’s tot 30 meter hoog

Silos

Stalen silo’s: Altijd 100% maatwerk.

Stalen silo’s dienen meestal als opslagbuffer voor korte tijd binnen een productieproces. Daarom staan silo’s op steunpilaren en hebben ze onderaan een conische uitlaat. Verder beschikken silo’s over een aangepast uitdraagsysteem.

Naast de afmetingen en de materiaalkeuzes engineeren wij de volledige silo, inclusief beluchtingspads, stoffilters, overdrukkleppen en systemen voor de aan- en afvoer van de vaste stoffen of vloeistoffen. Uiteraard nemen wij bij de engineering ook de vereiste windlastberekeningen op ons.

Koolstofstaal

Elke silo wordt vervaardigd met kwaliteitsvol koolstofstaal of inox van gecertificeerde Europese oorsprong. Wij werken volgens een strikt intern kwaliteitssysteem. Het uiteindelijke product bepaalt ook de aangewezen binnencoating. Hiervoor werken we nauw samen met de leveranciers van onze coatings.

Ook plaatsing en montage?

Wil je dat wij ook de stalen silo plaatsen en monteren, inclusief de nodige trappen, bordessen en leuningen. Dat kan perfect. Wij bieden binnen Europa volledige turnkey-projecten aan.

Interesse om een project met ons te starten?

Ja!